Over ons

Onderzoeken, meten, verbeteren, het specialisme van Kenniswerk.

Onderzoeken, meten, verbeteren, dat is de kern van de boodschap van Kenniswerk. Om goed te kunnen sturen heb je betrouwbare informatie nodig. Logisch dat Kenniswerk al vanaf de oprichting veel investeert in eigen onderzoek.

Kenniswerk staat voor duurzame ontwikkeling in bedrijfsvoering, medewerkers en kwaliteit bij opdrachtgevers. Samen met de opdrachtgever wordt de beste oplossing gezocht, gevonden en geïmplementeerd. Kenniswerk bewaakt continu de kwaliteit van de opdracht en de aansluiting op de verwachtingen van de klant. Met uitgebreide kennisoverdracht zorgt Kenniswerk voor blijvende resultaten.

Kenniswerk, kennis werkt!

Kenniswerk doet meer

Kenniswerk voert audits uit op kwaliteit, doelmatigheid en tevredenheid. Kenniswerk adviseert en begeleidt bedrijven bij strategische beslissingen. Kenniswerk adviseert bedrijven over het te voeren beleid en de vertaling van beleidskeuzes naar operationele doelen .

Door de samenwerking met kennispartners krijgt Kenniswerk toegang tot succesvolle praktijkcases en de meest recente methodes en technieken, die voor opdrachtgevers belangrijk zijn.