Kennis werkt! Korte en lange termijn oplossingen voor professionele dienstverleners.

Kenniswerk richt zich op brede vraagstukken die betrekking hebben op: Strategie en positionering (online en offline); M&A; bedrijfsvoering; sales; finance en control; ICT en HRM.

Continuïteit en betrokkenheid.
Kenniswerk biedt deskundigheid, coaching en toezicht in verschillende vormen aan, zoals lid van Raad van Advies, Raad van Toezicht of Raad van Commissarissen. En we werken natuurlijk graag in opdracht, om vraagstukken op te lossen en verbetering te realiseren. 

Werkwijze: Kenniswerk vertaalt de onderzoeksresultaten naar implementatie van concrete verbeteringen. Kenniswerk combineert theorie en praktijk, door wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring toe te passen op de vraag van de klant. Deze methodische benadering verkleint risico's bij implementatie van veranderingen en draagt bij aan een beheerst en succesvol proces.De instrumenten die Kenniswerk gebruikt zijn onbeperkt toegankelijk voor de organisatie, hieraan geen kosten verbonden! Voor de begeleiding wordt een kostendekkend bedrag gecalculeerd.

 
“Omdat we elkaar zo goed aanvoelen, hebben we besloten samen de markt op te trekken.” Christiaan van den Berg Msc TNO-ICT. (uit TNO magazine december 2007, TNO magazine gaat naar alle klanten van TNO) — Christiaan van den Berg MscTNO ICT

Kennismaken met Kenniswerk?
We beantwoorden uw vragen en maken vrijblijvend een voorstel op maat voor uw organisatie. Bestaande klanten vertellen u graag over hun ervaringen met Kenniswerk.

Stichting Kenniswerk, Choisyweg 16, 3701 TA Zeist,
telefoon 0880.000.888, e-mail info@kenniswerk.nl